Azerbejdžan

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Azerbejdžan

Продаје се некретнина у Азербејџану

Азербејџан је бивша совјетска република, држава која граничи с Каспијским морем и Кавказом, опколујући Азију и Европу. Граничи са Каспијским морем на истоку, Русијом на сјеверу, Грузијом и Арменијом на западу и Ираном на југу. Главни град, Баку, познат је по средњовековном утврђењу Старог града, у коме се налази Палата Ширвансхаха, краљевска резиденција из петнаестог века, и древни торањ Девице, који доминира градским обрисом.

Ако вас занима некретнина на продају у Азербејџану, боље је да прочитате наш извештај о њеном тржишту некретнина. Грађевински сектор, и за стамбене објекте, уреде и хотеле, за инфраструктуру и некретнине за продају у Азербејџану нуди значајне могућности улагања, захваљујући амбициозним циљевима владе Азербејџана. Грађевински сектор је био покретачки сектор за економију Азербејџана до кризе, уствари је био демонстрација његовог све већег процента доприноса БДП-у земље, крећући се са 8% у 2011. на 12,1% у 2015. години. С друге стране, рецесија настаје и због успоравања грађевинског сектора, који је и даље други сектор економије. У априлу ове године цијене на бакуском тржишту некретнина порасле су за 2,49% у односу на март.

Раст цена некретнина за продају у Азербејџану током последњег месеца утицао је на скоро све сегменте тржишта. Цијене на примарном тржишту некретнина порасле су за 3,98%, цијене на секундарном тржишту порасле су за 3,44%, цијене на тржишту земљишта порасле су за 1,06%, а цијене на тржишту закупа порасле су за 0,99% у мјесецу.

У априлу 2018. цијене на бакујском тржишту некретнина смањене су за 0,87% у односу на исти период прошле године. Смањење је углавном последица снижења цена на тржишту комерцијалних некретнина за продају у Бакуу.

Тржиште некретнина показује тренд стабилизације и на тржишту се очекује раст од 6% до краја године.

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 37524

Prodaja Кафић/Ресторан/Ноћни клуб, Azerbejdžan, Aran, Göyçay, Göyçay

13,651,534.48RSD
Prodaja
Кафић/Ресторан/Ноћни клуб

10000 m²
Здраво, спремно пословање је у продаји, од продаје за хитну продају је много јефтиније од стварних трошкова. Један хектар земљишта на коме постоји пр...
Cod. 2857

Prodaja Вила, Azerbejdžan, Baku, Baku, center

22,359,115.80RSD
Prodaja
Вила

200 m²
Некретнина на продају у Бакуу у близини центра.Гоод квалитет куће.
UNAVAILABLE
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB